Kat Stephie er GULD og PLATIN sælgende artist og fik sit gennembrud med pigegruppen SUKKRCHOK tilbage i 2009. Med to optrædener i Dansk Melodi Grand Prix, og titelsangen til Paradise Hotel hærgede gruppen hele Danmark med glade ørehængere som `Det, det´ og `Hvor som helst, Når som helst´. Men Kats rødder i musikken går helt tilbage til en alder af kun 5 år, hvor hun stod på scenen første gang.

Kat har sidenhen valgt at gå efter endnu en passion, nemlig skuespil. Og i 2020 kunne hun derved kalde sig uddannet som filmskuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi.

Kat har arbejdet med skuespil hele sit liv – i form af teater – men startede med at lave TV og serier i 2010. Alt lige fra Clement og Isas Stepz til Bedrag 2 (DR1) mm.

Kat er medlem af Dansk Skuespillerforbund og arbejder til daglig fuldtid med både skuespil, klipning og manuskriptskrivning. Første manuskript blev til kortfilmen `En Af Drengene´, som blev valgt ud blandt over 4000 andre kortfilm til at deltage på Odense Filmfestival 2022. 

Kat har medvirket i tre kortfilm og én spillefilm alene i efteråret 2022 – de udkommer alle i 2023, så hold godt øje med Kat – hun bliver svært at misse i filmbranchen.

Extra facts om Kat Stephie:

Kat er den mindste af 4 søskende.

Kat er 1,70 cm høj, men føler sig som den lave i sin familie. 

Kat er halvt vokset op på Club La Santa og har boet i Mexico.

Kat er fuld af energi og har altid ja-hatten på.

Kat har gået på 4 forskellige skoler/gymnasier.

Kat blev musikalsk student i 2006, med dans på højniveau.

Kat har gået til både skydning, klatring, og ridning.

Kat har både duelighedsbevis og dronecertifikat.

Kat har arbejdet for MTV og The Voice TV. 

Kat er ikke en dårlig taber, bare rigtig god til at vinde en masse programmer bl.a.: MasterChef, ZULU Kvægræs og Stjerner På Vippen.