Kat Stephie er uddannet filmskuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi i 2020, men har arbejdet med skuespil hele sit liv. Kat startede med at lave film og TV i 2010 og har lavet alt lige fra Stjerner På Vippen til Bedrag 2 på DR. Kat er medlem af Dansk Skuespillerforbund og arbejder til daglig med både skuespil og manuskriptskrivning. Første manuskript blev til kortfilmen `En Af Drengene´, som blev valgt ud blandt over 4000 andre kortfilm til at deltage på Odense Filmfestival 2022. 

Udover skuespillet, har Kat sine rødder i musikken. Hun har sunget og optrådt siden hun var kun 5 år. Og fik sit gennembrud allerede tilbage i 2009 med popgruppen SUKKERCHOK. Med to optrædener i Dansk Melodi Grand Prix, og titelsangen til Paradise Hotel hærgede gruppen hele Danmark med glade ørehængere som `Det, det´ og `Hvor som helst, Når som helst´.

Lidt mere om Kat Stephie:

Kat er den mindste af 4 søskende (én helsøster og to halvsøskende).

Kat er 1,70 cm høj, men føler sig som den lave i sin familie. Hendes søster er nemlig 10 cm højere og moderen 13 cm.

Kat er nærmest vokset op på Club La Santa, hvor hun stadig tager til et par gange om året, også for at optræde.

Krudtugle og dampbarn: Kat havde altid svært ved at sidde stille i skolen. Og måtte skifte skoler et par gange: Institut Skt. Joseph, Nyboder skole, Ingrid Jespersen og Nørre Gymnasium, før hun endelig blev musikalsk student i 2006, med dans på højniveau.