Konferencier

Mangler du en dygtig konferencier?

Læs herunder hvorfor Kat Stephie er en dygtig konferencier↓

Hvor mange mennesker kan sige, at de i en alder af 28 år, har 23 års erfaring med at stå på scenen som konferencier? Det kan Kat Stephie. Hun har stået på et utal af forskellige scener, over hele landet, og optrådt som siden hun var bare fem år gammel. Og hver eneste gang med bemærkelsesværdig entusiasme og engagement.

Hendes vilje og lyst til at give publikum en god oplevelse, er det man husker. Denne erfaring tager Kat Stephie også med sig, når hun er konferencier. Hun formår at gribe publikums opmærksomhed og skabe en skøn stemning til festen.

Kat er vant til at være på scenen som konferencier, og tænker hurtigt. Hvilket er uundværligt i de situationer der nu engang kan opstå, når man er konferencier til store events. Hun har været konferencier for bl.a. Djurslands Bank, The Voice og børnemagasinet Olivia. Og så har hun holdt foredrag om alt, lige fra hendes model karriere, til musik og underholdningsbranchen.

Mine tanker om at være konferencier

At være konferencier har altid været noget som jeg synes rigtig godt om, og jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg har været konferencier på alt lige fra catwalkshows og til firmafester.

Jeg kan rigtig godt lide denne type jobs, fordi jeg elsker at være på og fange publikums opmærksomhed. Men også fordi det er vigtigt at aktivere og udfordre de der jo er kommet for at blive underholdt. Et par gange er jeg også blevet bedt om at give et nummer eller to, og det er fedt at kunne kombinerer musikken på denne måde med konferencier jobbet.

Jeg er opfindsom og hurtig på aftrækkeren, så hvis der er noget i tidsplaner der skrider eller der opstår noget uventet, så kan jeg altid få tingene tilbage på det rette spor. Dette er rigtig vigtigt, og jeg har flere gange som konferencier skulle tænke ud af boksen og få hele arrangementet til at hænge sammen ud fra kun ganske få retningslinjer.

Jeg er ikke genert og dette har været en styrke specielt med det lidt yngre publikum. Jeg har erfaret at de skal håndteres på en lidt mindre højtidelig måde og at det godt må være lidt festligt. Og jeg fornemmer at min løse tilgang til netop denne type publikummer er spot-on.

Jeg har været konferencier i storcentre, for Djurslands Bank, for ungdomsbladet Cover, for The Voice tv mm. Og det er meget forskelligt hvorfor jeg bliver booket. Nogle booker mig fordi jeg er sangerinde og de så kan få det med, nogle pga. min baggrund med børn og unge ,og andre pga. de tv-programmer jeg har medvirket i, men helt generelt, fordi de ved at de får en smilende, udadvendt og professionel konferencier.

Kat er ægte – hun er, den hun er, og det er hendes største styrke. Det finder man også ud af, når man arbejder med hende.

Som konferencier koster Kat Stephie fra kr. 3.000 og op  + transport. 
Skriv til management@katstephie.com for henvendelser. 

Konferencier