En del af min rivende udvikling, har ud over det indre, også været det ydre. Det er ingen hemmelighed at jeg altid har elsket, lange farverige negle, og de aller længste hår extensions, jeg kunne få. Og jeg troede også at det var nødvendigt for, at være en rigtig superstar. Men jo bedre jeg lærer mig selv at kende, jo mindre har jeg brug for den salgs lidt kostume-agtige ting. For lad mig bare være helt ærlig her. Jeg har jo aldrig fået bare lidt extensions i, sådan for at give lidt længde. Nej, jeg har altid fået ALT for meget hår sat i, og i alt for mange forskellige farver! Og jeg synes altid at det var MEGA fedt!

imageimage

Men som en klog kvinde sagde til mig, da jeg startede denne rejse i mit indre og ydre: “Hvad med at blive lidt voksen”!? Og hun har ret. Jeg måtte erkende at meget af det tøj jeg gik i da jeg var 16 år, stadig hang i garderoben! Og at jeg med mit hår, og negle, prøvede at se yngre ud.

Så nu er jeg ved at blive voksen, og ved du hvad..! -Det føles faktisk pisse fedt! 😊

Jeg har i den forbindelse fundet en fantastisk samarbejdspartner, og det er mht. det ydre. Jeg har nemlig besluttet at droppe extensions frem-over og få mit naturlige hår tilbage. Og byJannie forstår virkelig hvad jeg vil 😊

imageimage

Så selvom man også kan få extensions hos byJannie, så er nu igang med at blive  helt naturlig igen. Det kræver tid og konstant pleje af håret, men det er det hele værd!

Efter mine extensions blev pillet ud var mit hår slidt og ødelagt, så det skulle klippes og så har vi farvet det en smule mørkere, så det nu kan få fred og vokse mere naturligt ud.

image

Før. Og efter billeder.

Jeg er glad for resultatet og nu skal mit hår bare ha’ fred, rigtig længe 😊

image