Altså vi kvinder har jo en tendens til at købe for mange sko. I mænd ved det. -Og I har sikkert mere end én gang spurgt jeres kæreste eller kone om hun virkelig har brug fra ALLE de sko!?

Og vi kvinder vi ved jo godt, at det par vi lige kom til at købe fordi de er så smukke, men alligevel gør lidt ondt, at dem får vi højest brugt én gang, og så nænner vi ikke at smide dem ud! 🙈

Og jeg har gjort det igen!! Men denne gang er det et par sko jeg faktisk kommer til at bruge! Det er nemlig trænings sko! 😊

Jeg synes det kan være svært at finde pæne træningssko, men jeg er ret vild med looket på de her. Og nu tænker du nok: “Jamen, hvad med de der dimser på siden?!” De er der faktisk fordi man kan puste luft i dem, så de giver optimal støtte om foden! Og jeg har allerede trænet i dem i dag, og de kommer ikke i vejen! Så -thumps up! 👍🏻

Det er lidt teknisk med de knapper, så har fundet det her billede, som kan illustrere, hvad der sker indeni!

Og ja, det synes jeg altså er ret smart, så min pung blev hurtigt lidt lettere, men kan mærke efter dagens træning, at det er et godt køb!

De hedder zPump og koster 1000kr. Og det er sgu egentlig ikke så meget for en person som mig, der har så mærkelige fødder at næsten intet passer! 😂

Men jeg skulle slet ikke ha´ været på shopping i dag. Grunden til jeg overhoved kom hjem med nye træningssko var fordi jeg var et smut i Bruun’s Galleri, for at besøge min gode ven Bo, som jeg ikke har set i lang tid.

Han har cec, og de samarbejder med Reebok, så de havde lige slået en stand op! Og skulle egentlig bare kigge forbi, men så faldt snakken om skoen!På standen ku’ man `vende hjul´, tage selfies og være med i konkurrencer!! 😂 Og jeg ville da ikke misse chancen for en selfie! 😜

Jeg kunne godt tænke mig at vide: Er det svært for dig at finde sko, og hvilket mærke foretrækker du??

Vi må jo hjælpe hinanden lidt 😊