Så er der gået halvandet døgn her på Club La Santa, og vi (min mor og jeg) hygger rigtig meget! 😊

Vi har altid før kun brugt 5 min på at pakke ud og så allerede været igang med den hårde træning. Den slags hvor man virkelig får sved på panden, men denne tur er startet helt anderledes.


Et par timer efter flyet var landet på Lanzarote, sad vi nemlig her på Alma tapas bar og restaurant! Et sted jeg virkelig kan anbefale!

Som du kan se på billederne fik vi lækker mad, men også en hel flaske lokal hvidvin! Og det er bare så atypisk for mig! Jeg plejer at boycotte alle de usunde kulhydrater, sukker og alkohol, når jeg er på sportsferie.

Nu må vi så se om jeg når mit mål hvis jeg fortsætter denne stil. MEN! Ellers har jeg helgarderet mig og taget lidt af det her med.


Jeg har tabt mig et par kilo ved at bruge nutrilett derhjemme, og det har virket rigtig godt for mig. 👍🏻

Lidt bedre har vi dog været i dag. Kl.10 lavede vi 1 times Rise and Shine. Det består af udstræknings- og smidighedsøvelser, lidt yoga og fokus på åndedræt. Ikke lige det der giver mest sved på panden, men det var fint at prøve. Jeg må nu indrømme at jeg fik lidt kløe i røven. For min skyld måtte det gerne havet været 20 min. kortere!


Men for at føle at jeg lavede bare lidt “seriøs” træning, så tog jeg 30 min i poolen lige efter. Bare bane efter bane!


Til frokost lavede jeg så lækkert gryderet med 100% økologiske ingredienser og gedeost -jeg ELSKER gedeost! 😜


Kylling. Masser af spinat, lidt løg, chilli og champignon. Tilsat lidt squash-“pasta”. Det var bare lækkert!

Lidt hygge ved poolen var der plads til efter frokost.


Nu er vi lige kommet tilbage til lejligheden efter et par timer ved poolen, og jeg må rende igen, for nu står den på mini-golf til den helt store guldmedalje!! 💪🏻⛳️