Øko-logik?!

Nogle gange skal der en dokumentar til før man bliver klogere! De fleste af jer har nok set filmen Supersize Me -Sikke en øjeåbner! Men det er ikke McD. jeg vil skrive om her. I stedet er det om en anden dokumentar, som jeg så for godt en måned siden. Nemlig Food Matters. 

Den handlede om økologi og meget mere, og jeg har bare ikke været mig selv siden jeg så den. Selvfølgelig er jeg klar over at ting bliver sprøjtet og at der er forskel på hvordan dyrene bliver behandlet, men det her var alligevel vildt!  

 Filmen er fra 2008 og alligevel havde jeg aldrig hørt om den, og da jeg føler jeg er blevet meget klogere OG sundere siden jeg så den, er det vigtigt for mig, at sprede budskabet så flere kan se den, også dig ❤️

Det bedste ved det hele er at du kan se filmen lige nu på Netflix. Så næste gang du har en times tid er det bare med at finde fjernbetjeningen 😉

ADVARSEL!!! Jeg har levet 100% økologisk siden jeg så filmen og det er en smule dyrt! 😊

POSITIVT!!! Jeg har ALDRIG før haft det så godt som jeg har nu! -Det er helt vildt! 😊

God fornøjelse 😉