2015 -Året der gik! Frost og Flying Superkids

Der er sket så meget i 2015, og jeg vil ikke trætte jer med en masse tekst, i stedet har jeg fundet nogle fede billeder at vise, og jeg begynder selvfølgelig med starten af året :)

2015 var nemlig året hvor min kæreste Lars og jeg, fik vores drøm opfyldt. Vi fik nemlig bygget et professionelt lydstudie her i Aarhus. I løbet af året har jeg så bl.a indspillet en masse vokaler med Flying Superkids her, og produceret nogle fede danse-tracks til showet!

kat stephie million dollar studio

Her var vi midt i det ret store projekt, men det blev rigtig godt, og vi bruger det meget!

Næsten hele sommeren er jeg så rundt på tourné med hele Flying Superkids produktionen, og det er en ret vild produktion! Se bare billedet :)

kat stephie Flying superkids paladset home

Når jeg er på tour med Superkidsene, så står jeg får en masse forskellige ting. Og det er alt lige fra stemmetræning og performance til social media og spot-fører!

kat stephie premiere hund rødløber

Og så står jeg altid for VIP Premieren i København! (billedet er fra Se&Hør og jeg ejer det ikke). Her på billedet er det Lars og jeg sammen med vores hund Dexter :)

Meeeeen….. indimellem skal jeg også passer mine egne sang-jobs og dem har der været en hel del af! Her et par billeder fra lidt forskellige jobs :)

kat stephie live

Jeg har optrådt meget med Søren Heller, som er fyren på billedet! Vi har været ude at spille i storcentre, til byfester og meget meget mere :)

kat stephie waves live black fridaykat stephie dj live music

Sidst jeg optrådte var denne weekend i Odense på TV2 til deres årlige julefest! :) Bl.a med `Lad det Ske´ fra Disneys Frost! -Denne film er blevet helt utrolig populær og jeg har haft sangen med på de sidste mange jobs jeg har spillet.

kat stephie tv2 julefestkat stephie singalong tv2 julefest

Alle de dejlige børn kom op på scenen og var med til at synge da vi nåede til Frost!

kat stephie autografer tv2 julefest

Og der var selvfølgelig tid til at skrive autografer :)

2015 har også været et år hvor jeg har været meget ude at rejse! Turen er gået til: Tyrkiet, Hong Kong, Malta, Norge, Lanzarote, Tyskland og Fuerteventura mm. Og det sidste sted, nemlig Fuerteventura, lavede vi en super fed musikvideo – se nogle af billederne her :)

kat stephie musikvideo drone fuerteventura

Version 2

kat stephie fuerteventura beautiful

kat stephie drone musikvideo water ocean

Musikvideoen er ikke kommet ud endnu, men jeg kan sleeeeeet ikke vente med at vise den til jer alle!! 😀

Jeg er i år også gået igang med mit første solo album, og her har jeg bl.a fornøjelsen af at arbejde en del i Aalborg med den dygtige producer Joachim Hejslet. Joachim har også produceret rigtig meget musik til Flying Superkids :)

kat stephie recording new album musik

Vi mødes så ofte vi kan alle 3 (Joachim, Lars og jeg) og arbejder i Joachims studie Amazing Space. Her laver vi tracks, hygger, skriver og får lækkert mad :)

-Og det er allerede ved at blive en PIS** FEDT album! – Vi håber på release i efteråret 2016 :)

Jeg har også fået opfyldt en livslang drøm om skuespil, jeg har nemlig haft hovedrollen i en kortfilm og det var både krævende, sjovt og virkelig hårdt. Alt i alt en fed oplevelse, som jeg håber på kun er starten, på noget rigtig rigtig godt indenfor skuespil :)

kat stephie skuespiller actress movie

Mange af billederne herfra kan du også finde på min facebook og instagram <3

Resten af alle de ting jeg har været igennem er der ikke plads til, men hvor er dette år dog gået stærk, og hvor har det været fedt! Alle de andre ting jeg har været lidt hemmelighedsfuld omkring skal jeg nok fortælle meget mere om når jeg kan – og indtil da…. RIGTIG GLÆDELIG JUL allesammen og tak fordi i følger med :) <3