Jeg må indrømme at jeg ikke rigtig så dette program sidste år, men når man kender nogen der er med, så er det altså lidt sjovt at se, hvordan de klarer sig! Jeg har i den forbindelse interviewet min gode ven Jimmy Enoch. Han er en helt fantastisk cykelartist og entertainer som deltager i år, og han er med i første live-show på lørdag kl.20! 

1. Hvad tror du der blir’ det sværeste ved at lave live-tv?

Jimmy: “Det sværeste bliver nok at styre nervøsiteten. Jeg er bange for, at når jeg blir’ nervøs, så kan jeg risikere at lave fejl! Det er også en udfordring at jeg kun har 2 min., fordi det skal times så nøjagtigt. Og så er der lige det med, at der sidder en million mennesker og kigger på en”.

2. Hvor længe har du været cykelartist?
Jimmy: “Jeg har været cykelartist siden jeg var 6 år gammel, og jeg er den eneste i verden der laver nummeret Glass Balance”.

3. Er det nogensinde gået rigtig galt, hvor du virkelig har slået dig?
Jimmy: “Ja! Da jeg skulle lave prøver til audition, til Danmark har Talent! Der faldt jeg på min cykel og brækkede mit håndled. Og adskillige gange er jeg faldet ned på mine ankler og har forstuvet dem kraftigt”. 

4. Hvad gør du for at forberede dig til showet lørdag? 
Jimmy: “Jamen, det kræver selvfølgelig en lille smule øvelse op til showet på lørdag, men heldigvis så har jeg lavet dette act siden jeg var 12 år. Og ellers har jeg skaffet helt nye rekvisitter, så det er flot til live-showet”. 

5. Tror du at du går videre?
Jimmy: “Det er svært at sige, da der jo er mange andre gode deltagere. Jeg ved ikke om jeg går videre, men håber selvfølgelig på det. Hvis jeg ikke går videre er det også fint. For tit vælger folk at stemme nogen videre, som jeg slet ikke selv ville havde valgt”.

  (På billedet er det Jimmy og min kæreste Lars. Billedet er fra Cypern, hvor de var med Flying Superkids, for et par uger siden).

Hvis du gerne vil se Jimmy LIVE, så er kan du det i ‘Danmark Har Talent’ på TV2 nu på lørdag kl.20!

Og indtil da, kan du se ham til hans første audition, med brækket håndled, her:

Jimmy 1. Audition i DANMARK HAR TALENT