I LOOOOOVVVEE IT!!!

Jeg har været her én gang før, tilbage i juni og der var meget varmere. Men denne gang er det “vinter” og det er faktisk nemmere for mig at holde ud. Det har nemlig været omkring 12-19 grader! 😊

Hvorfor lige Hong Kong? Jamen min smukke søster bor her og jeg er her for at besøge hende! Og jeg elsker altså denne by! Der er grønne områder og parker med vandfald, og 10 meter væk, er der højhuse! Det er skørt, men gør at byen er endnu mere smuk, og knap så forurenet som andre storbyer, jeg har besøgt!

  (Billederne her er fra Hong Kong Park).

Jeg har været heldig at ramme det kinesiske nytår denne uge og der er pynt alle vegne! 😊      Og nytårs aften fik vi lækker buffet, champagne og havde den bedste udsigt til et 20min fyrværkerishow!     Jeg har et par dage tilbage, og vil nyde det fuldt ud inden turen går retur til DK!! 😊