Mini guide – Hong Kong!

Det er altid en god ide, at dele ud af egen erfaring fra de lande man besøger! Hvorfor ikke hjælpe den næste der skal afsted til lige netop samme sted?

-Så her kommer mine råd og sparetriks om Hong Kong!

    Trafik:
Det er billigst at tage deres metro eller sporvogne! Det er nemt, hurtigt og lige til! Og når du først er i Hong Kong er det en god ide at få et rejsekort. Det hedder Octopus og det fungerer ved at man f.eks ved en 7eleven eller en metro st. putter penge på og så kan man bruge det ALLE steder (bortset fra taxa). Man kan også handle ind på det, som et betalingskort!

For at komme fra lufthavnen og ind til Hong Kong City skal man med et lyntog. Turen varer 24min og man køber billetten i lufthavnen. Hvis du kender din retur-dato er det en god ide at købe den med det samme. Én billet koster nemlig 100 Hong Kong dollars, men en tur-retur kun 180, så der er lidt at spare 😊 Det er også nemmere når du skal hjem, for så misser du ikke et tog, fordi du stod og skulle købe billetten først!

Seværdigheder:
Hong Kong Park:
Virkelig smukt sted, hvor der er masser af fisk, skildpadder, fugle og sommerfugle!
  
The Peak (udsigt over hele Hong Kong):  

Man kan få sig en ordentlig omgang motion ved at hike derop, ellers kan man tage sporvognen: The Peak Tram. Den dyre, men nemme løsning er en taxa! 😊 
Macao:
Hvis man ikke har noget imod at tage en dag ud af kalenderen, så skal man tage TurboJet færgen til Macao! En alm. billet koster omkring 200kr og en slags 1.klasse omkring 500kr! 

    

Macao er en selvstændig stat, så man skal huske pas og igennem told for at komme frem og tilbage, men det er deres udgave af Vegas, så hvis man har tiden, skal det næsten prøve. Om ikke andet for at se et af de mange fantastiske shows!

Her er det fra ‘The House of Dancing Water’ på City Of Dreams: 

 
Jeg håber denne lille rejseguide kan bruges -der er masser at fortælle, men det skal ikke være for langt, så stopper her! -Hvis du godt kunne tænke dig at vide mere, så er du velkommen til at spørge her 😊

Og god tur 👍🏻