Jeg har kendt dem i snart 3 år, og de har altid være rigtig dygtige til det de laver! Og man er aldrig i tvivl når man ser dem live – de ELSKER at stå på scenen!

hat-dynamicduo-danmark-har-talent

Det er ikke helt nemt at forklare hvad de laver, men det er én stor blanding af: breakdance, gymnastik, akrobatik, ropeskipping, electric boogie, locking, comedy, cyr wheel, beatbox, og meget mere! -Så er det vist sådan nogen lunde forklaret! 🙂

Og hvis jeg alligevel ikke har fået det hele med, så se med HER, fra deres første audition!!

Jeg har stor respekt for Svend og Mads, som tilsammen er Dynamic Duo, og derfor har jeg spurgt, om de vil være med på et lille interview her til bloggen. Og selvom de har sindsygt travlt her op til deres første liveshow på lørdag, så er de friske!

Hvor længe har Dynamic Duo eksisteret? Og hvem fandt på navnet?
Svend: Dynamic Duo projektet startede i 2015, da både Mads og jeg savnede at optræde og derfor besluttede vi os for at gøre noget ved det.

Mads: Jeg var jo egentlig vildt hooked på navnet “Banana Flow”, men det var liiige lidt for eksotisk til Svend. Så vi skød lidt idéer frem og tilbage, og fandt på tillægsord, som vi syntes, passede til os – heriblandt “dynamisk” og “duo”.
Så navnet var egentlig en fælles brainstormningsproces – men Svend vil dog nok tage æren for det 😉

Svend: Det var helt sikkert min idé! 🙂

Mads. Hvad synes du Svend er sejest til?
Mads: Svend er super god til at spise pandekager. Og mange af dem! 🙂 Men i forhold til vores samarbejde er Svend vildt grundig og får tænkt over tingene ned til mindste detalje. På scenen er han sindssyg til at spinne rundt i sit “Cyr Wheel” (se billedet), og generelt får han en masse energi ud over scenekanten.

kat-svend-dynamicduo

Svend. Hvad synes du Mads er sejest til?
Svend: Sådan rent show-mæssigt der er det helt klart “Electric Boogie” – det er helt vildt når han laver “robot-dans”, SAMTIDIG med at han beatboxer.
Som person er Mads virkelig sej til at skabe ideer og generelt er han super kreativ. Og nå ja, så er han også virkelig god til at være irriterende, hahaha 🙂

kat-mads-dynamicduo

 

Hvordan forbereder i jer til ‘Danmark Har Talent’?
Svend: Vi øver som sindssyge på vores liveoptræden lige nu.
I teorien kan man jo sige at vi gennem vores tid som Flying Superkids har forberedt os i årevis, men det er slet ikke det samme som at optræde som Dynamic Duo. Nu er det kun os to på scenen – der står ikke en masse holdkammerater klar, hvis noget går galt .
Og så er det jo på live tv – så vi har i dén grad sommerfugle i maven!

Det må til tider været svært at arbejde så tæt sammen. Har I nogensinde været rigtig uenige?
Mads: Vi er faktisk uenige om alt muligt hele tiden! Men det er faktisk med til at gøre vores samarbejde unikt og giver gode resultater, da vi netop ikke tænker ens.
På trods af at vi har tilbragt så meget tid / været igennem så mange ting sammen, så har vi faktisk aldrig været decideret sure på hinanden. Det er et mindre mirakel 😀

Tror I på, at I kan gå hele vejen til finalen?
Svend: Vi går selvfølgelig efter det! Vi elsker at optræde, og vi​ mener at vi virkelig vil være i stand til at komme med noget nyt til hvert eneste show​, fordi vi kan så meget forskelligt. ​
Men der er så mange dygtige acts med i Danmark har Talent, og det er jo i virkeligheden op til publikum og seerne. Så vi får brug for alle de stemmer vi kan få!!!

Hvor kan folk se mere til jer?
Mads:
Først og fremmest kan man lære os bedre at kende på Dynamic Duos Facebook og Instagram, hvor vi lægger en masse af de skøre ting op, som vi går og laver, når vi er sammen.
Og så kan vi selvfølgelig ses i Danmark Har Talent til liveshow på TV2 lørdag den 27. februar kl 20. Derudover er vi også blevet hyret til diverse shows og workshops rundt omkring i landet.

kat-stephie-dynamicduo

Hvis du slet ikke har fået nok af Svend og Mads, og du gerne vil hjælpe dem på vej på lørdag, så husk at du kan stemme op til 10 gange! 🙂 

Jeg ved i hvert fald godt hvor mine 10 stemmer ligger – Jeg hepper på jer boys! :*

(Har du nogle spørgsmål til Svend eller Mads, så stil dem til mig her, så vil jeg svare hurtigst muligt) 🙂